Byggingen er i gang!

Byggingen av nye boliger på Hurum Brygge er i gang, og i løpet av 2022 kan du se de nye boligene i sjøkanten vokse fram!

Hurum Brygge er virkelig i endring, og nå rives de siste industribyggene. Dette er en prosess som tar tid, og vil pågå fram til sommeren 2022. Når bygg 4, det store forbrenningsanlegget, er jevnet med jorden, vil utsikten fra nord åpne seg utover området og fjorden.

Ifølge megler Fred-Ivar Myrseth er de fleste kjøperne på Hurum Brygge godt voksne, og fra aksen Tofte – Oslo. Kjøperne er nå i gang med tilvalgsprosessen med tilpasninger av leilighetene. Det er få, men gode leiligheter igjen i første byggetrinn på Hurum Brygge, i alle prisklasser og størrelser.

Ta turen ut til sydspissen av Hurum-halvøya for å se forandringen på tomten og få en forsmak på våren, for her kommer våren tidlig. Kjører du fra Oslo, har du to mulige veier å velge mellom. Prøv den idylliske veien langs fjorden mot Hurum Brygge, via Filtvet og Tofte, eller kjør fra Sætre via Klokkerstua og sydover til Hurum Brygge.

Har du spørsmål ta kontakt med meglerne.

Grunnsteinnedleggelse Hurum Brygge.

Fra tomten februar 2022
Fra tomten februar 2022
Fra tomten februar 2022

Meld din interesse!

Ja, takk - jeg vil gjerne motta informasjon om Hurum Brygge!
Meld din interesse Form
*Ved innsendelse av skjema samtykker du til vår personvernerklæring