Fritidsbolig på Hurum Brygge

På Hurum Brygge er det ingen boplikt. Det vil si at boligen like godt kan brukes som en fritidsbolig, eller som «hytta» om du vil. Boligene ligger idyllisk til i vannkanten, så feriefølelsen får du i det du parkerer bilen.

Vi har nå vært gjennom en veldig god salgsstart på Hurum Brygge. 42 og 65 boliger er allerede solgt. Men fortsatt er det mange flotte boliger å velge mellom. Har du for eksempel alltid drømt om en lettstelt feriebolig med sjøutsikt, er Hurum Brygge midt i blinken for deg.

En tradisjonell hytte krever mye vedlikehold. På Hurum Brygge får du noe som er helt nytt, tidsriktig interiør og god standard. Du får en fritidsbolig og et fellesareal som blir godt ivaretatt den tiden du ikke er der.

De aller fleste boligene på Hurum Brygge har en helt spektakulær utsikt utover Oslofjorden. Men det er ikke alt vi har å tilby. Flotte tur- og rekreasjonsområder finner du i umiddelbar nærhet, deriblant en kyststi som strekker seg hele veien fra Tofte til Rødtangen.

De fleste av oss kjenner følelsen når fredagen kommer og vi fortest mulig ønsker å dra på «hytta». Da er det beleilig at både Asker, Drammen, Oslo og Drøbak ligger under en times kjøretur unna. Er det noe vi også har lært det siste året er at hjemmekontor kan avholdes på andre steder enn hjemme.

Meld din interesse!

Ja, takk - jeg vil gjerne motta informasjon om Hurum Brygge!
Meld din interesse Form
*Ved innsendelse av skjema samtykker du til vår personvernerklæring