Fantastiske rekreasjonsområder

Hurum Brygge har flotte rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

Fantastisk kyststi – fra Tofte til Rødtangen

Selv om de fleste kun velger å gå deler av kyststien er hele turen, fra Rødtangen camping til Marmorveien, Tofte på hele 12 km. Den flotteste veien er nok fra Marmorveien og via vannkanten langs Prøyserstranda og Fyret. På det strekket har du øyekontakt med sjøen helt frem til Sandbukta.

Det er i det hele tatt veldig mange fine bukter på denne turen. Selv om Sandbukta er en del av et naturreservat, kan du sette opp telt i strandsonen og nyte det både kvelden og natten har å by på. Ellers er det veldig mye på denne strekningen som er verdt å få med seg. Gravrøys fra bronsealderen, den kritthvite stranden på idylliske Ertsvika, botaniske perler, besøk av sel, spennende geologiske funn og ikke minst mange muligheter til å få fast fisk på kroken.

Fra Hurum Brygge kan du bevege deg i de aller fleste retninger til fots. Og selv om prosjektet haren av Oslofjordens vakreste beliggenheter ved sjøen, har Hurumlandet også mye mer å by på.

Hurummarka – en uoppdaget perle

Nord for Hurum Brygge finner du noen av Asker kommunes mest unike vandreområder i skogsterreng. Beveger du deg litt opp i høyden vil du finne noen fantastiske hengekøye- og teltplasser hvor morgenkaffen nytes med en nydelig utsikt over Oslofjorden. Er du glad i å fiske finner du Røskestadvannet og Langevann i Tofteskogen, hvor blant annet noen av de største ørretene er tatt.

Her er det bare å pakke sekken og vandre så langt du orker, og ikke minst huske å ta innover deg alle de nydelige naturinntrykkene du får på din vei.

Tofteskogen er for noen et kjent og kjært turområde. Dog er det veldig mange som ikke vet om alle turperlene som befinner seg i dette naturreservatet.

Meld din interesse!

Ja, takk - jeg vil gjerne motta informasjon om Hurum Brygge!
Meld din interesse Form
*Ved innsendelse av skjema samtykker du til vår personvernerklæring