Hurum Brygge – en salgssuksess

Vi er veldig glade for å kunne melde om en eventyrlig salgssuksess på Hurum Brygge. Selv om ventetiden på prosjektet har vært lang, har den ikke vært forgjeves. Vi teller over 40 solgte boliger i forhåndssalget og mange lykkelige kjøpere. Nå går tiden fort frem mot sommeren, og ønsker du å sikre deg bolig i vannkanten på Hurum Brygge så gjelder det å agere fort.

Det offisielle salget er nå i gang, og alle som hadde meldt seg som interessent har fått muligheten til å kjøpe først, noe veldig mange også gjorde. Totalt ble 42 boliger solgt i forhåndssalget, noe som utgjør hele 65% av salgstrinn 1.

Hurum Brygge ligger idyllisk til i vannkanten på Hurumhalvøya, og det er nok mange som nå får den sjøutsikten de alltid har drømt om. Selv om mange boliger er solgt er det fortsatt flere fantastiske enheter igjen. Toppleilighetene i bygg 1 på hele 122 kvm og egen privat takterrasse 70,5 kvm er fortsatt tilgjengelig. Det samme er to flotte 3-roms i bygg 7 som ligger nærmest vannet.

Ønsker du å besøke tomten for å se om prosjektet har så flott beliggenhet som vi lover, har vi markert alle byggene med skilt i bakken. Ønsker du å ta turen innom visningssenteret ber vi deg kontakte en av meglerne i Frem Eiendomsmegling.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Meld din interesse!

Ja, takk - jeg vil gjerne motta informasjon om Hurum Brygge!
Meld din interesse Form
*Ved innsendelse av skjema samtykker du til vår personvernerklæring