Bokvaliteten på Hurum Brygge

Selv om utsikten ut mot havet er slående, vil utsikten inn mot din egen leilighet være like viktig.

Selv om utsikten ut mot havet er slående, vil utsikten inn mot din egen leilighet være like viktig. Dette er ditt hjem og her skal du bo og leve i mange år fremover.

I både leilighet, rekkehus og enebolig er det lagt stor vekt på å utarbeide arealeffektive og gjennomtenkte planløsninger. Alt for at du skal få mest mulig ut av plassen du har til rådighet.

Boligene har store vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Vi har også lagt opp slik at de fleste vinduene er vendt mot sjøen og den vakre utsikten. Skyvdører for enkel adgang ut på terrasse vil stort sett være standard.

Fargevalg

Vi har stor tro på at våre kjøpere ønsker seg en viss valgfrihet. Derfor har vi valgt å ta inn en interiørarkitekt som har valgt ut 5 ulike farger som du selv kan velge mellom i leilighetene. Det er herlig å kunne flytte inn i noe som er tilpasset din stil.

Kjøkken og bad

Kjøkken vil bli levert fra HTH eller tilsvarende. For å sikre en helhetlig stil på kjøkken vil da naturligvis alt av hvitevarer være inkludert. Bad vil også bli levert av HTH eller tilsvarende. Vi har valgt litt ulike flisstørrelser på badene hvor vegg har 30×60, gulv 30×30 og dusj 5×5.

Tilpasset etter dine ønsker

Ofte har man egne ønsker for hvordan drømmehjemmet skal bli. Ved å kjøpe helt nytt kan du være med fra starten og sette ditt eget preg på boligen din.

Meld din interesse!

Ja, takk - jeg vil gjerne motta informasjon om Hurum Brygge!
Meld din interesse Form
*Ved innsendelse av skjema samtykker du til vår personvernerklæring