> MELD DIN INTERESSE

Hurum Brygge – en suksess!

Vi er stolte av å kunne meddele at Hurum Brygge byggetrinn 1 er ferdigstilt. Vi ønsker å gratulere beboerne med sine nye hjem i disse unike omgivelsene.

Av de opprinnelige 65 boligene i første byggetrinn, er det nå kun en enebolig, en leilighet i hus 4 (se boligannonse på finn.no), en leilighet i hus 2 (se boligannonse på finn.no) og hus 1 (se boligannonse på finn.no) som venter på å bli din drømmebolig. Utforsk de siste tilgjengelige boligene ved å følge lenkene.

Eneboligen på 200 kvm strekker seg over tre etasjer. I underetasjen finner du en dobbel garasje, et vaskerom med direkte inngang fra garasjen og en praktikantdel med eget bad. Første etasje inneholder en stor stue, 3 soverom og 2 bad, mens andre etasje byr på en stor stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til en stor takterrasse.

På Hurum Brygge får du åpen utsikt over fjorden. Det planlegges også et maritimt nærmiljø med havn, kafeer, aktivitetstilbud og stedet har et fantastisk turterreng både mot nord og vest. På sikt er det ventet at hele området rundt Hurum Brygge – den nye kyststripen i Asker kommune – vil bli enda mer levende og pulserende.

Alt dette finner du kun 60 km fra Oslo sentrum, 45 km fra Asker, 40 km fra Drammen og 1,5 km fra Tofte sentrum med butikker, skole og barnehage.

Første byggetrinn er fullført, men historien om Hurum Brygge er ikke ferdigskrevet. Med tre gjenværende boliger har du fortsatt sjansen til å bli en del av første byggetrinn i dette unike fellesskapet.

Er du nysgjerrig på hva fremtiden har i vente? Hold deg oppdatert på vår hjemmeside og følg med i markedet for å få informasjon om videre utvikling av Hurum Brygge.

Registrer deg her for informasjon om videre utvikling.

dronebilde-hurum-brygge-galleri

Hvordan det vil være å leve på Hurum Brygge?
Bomiljøet. Menneskene. Naturen.
Mulighetene er mange og her er det rom for å leve.

Hvordan det vil
være å leve på Hurum
Brygge? Bomiljøet.
Menneskene. Naturen.
Mulighetene er mange og
her er det rom for å leve.

På Hurum Brygge er det ingen boplikt. Det vil si at boligen like godt kan brukes som en...
Vi er veldig glade for å kunne melde om en eventyrlig salgssuksess på Hurum Brygge. Sel...
utsikt-kjoekken-hurum-brygge-galleri

Meld din interesse!

Ja, takk - jeg vil gjerne motta informasjon om Hurum Brygge!
Meld din interesse Form
*Ved innsendelse av skjema samtykker du til vår personvernerklæring
Kontakt Frem Eiendomsmegling
tony2-2
Tony-Andre Aspegren Dahl
Eiendomsmegler MNEF
fred-ivar2
Fred-Ivar Myrseth
Eiendomsmegler MNEF